Práve čítáš:  / Psychológia, sex / Správy / Zaujímavosti / 5 pravidiel na prvé rande!

5 pravidiel na prvé rande!

Fotó: popsugar.com

Bolo tvoje randenie doteraz neúspešné?Poznáš trápne ticho keď nevieš čo by si mala povedať? Vyskúšaj týchto 5 trikov, ktoré ti určite pomôžu, aby prvé stretnutie nebolo posledné.

Neopi sa!

Možno na prvý pohlad je to smiešné, ale napriek tomu mnohí urobia túto chybu. Nie je s tým problém keď na rande objednáte nejaký alkohol, ale treba si dávať pozor, lebo možno druhý a tretí pohár vína už nie je najlepší nápad.  Ľahko z toho môžu byť veľmi nepríjemné situácie ako napríklad trápne ticho. Najhoršie je keď na druhý deň už ani to nepamätás o čom ste sa rozprávali.

Nepríjemné témy

Je skvelý ak máš pocit, že viete rozprávať o všetkom, ale na prvej rande možno je dobré dodržiavať isté hranice. Napríklad politika a náboženstvo sú súkromnou záležitosťou pre každého. Nikdy nemôžeme vediet či náš partner nie je veľmi citlivý na také témy. Na prvej rande radšej majte len veselé, vtipné a zábavné témy.

Vždy buď sám sebou

Keď tvoj parner je skutočný rocker napriek tomu ty nepotrebuješ nosiť len čierne nitované šaty. Buď len sám sebou. Na rande nepotrebuješ ani vysoké, platformové lodičky a výrazný make up.  Chlapci ani vy nemusíte dať na seba svôj najdrahší parfém, ale prosíme vás na deodorant nezabudnite.

Miesto

Nechodte do kina! Prečo? Lebo na prvej rande musíte rozprávať a získať spoločné zážitky. Môžete napríklad ísť do zoo, na pláž, prechádzať  sa v meste, jesť zmrzlinu, alebo pizzu. Dobre zvolené miesto určite pomôže aby ste trávili spolu príjemný deň.

Skúste ísť na miesto kde nemáte známich na každom rohu. Verte mi nič nie je trápnejší ako zvedavé otázky príbuzných.

Ex priateľ/ka

NIKDY nerozprávaj o bývalom.Nikto na to nie je zvedavý, že koľko krásnych chvýl ste spolu prežili a ako dlho ste boli spolu. Musíš ísť ďalej, možno práve rozprávaš so svojou budúcou láskou. Ale ona určite nechce počuť ani slovo o tvojej ex- kamarátky.

Ďalšia trápna téma je svadba a samozrejme deti.

Fotó: momitforward.com

Fotka: momitforward.com