Práve čítáš:  / Programy / Ubytovanie v Budapešti v tichej štvrti

Ubytovanie v Budapešti v tichej štvrti

bty

O novej ponuke obľúbeného hotela slovenských a českých návštevníkov Budapešti informovali v Bratislave zástupcovia hotela Benczúr.

Hotel – bývalé odborárske zariadenie – sa nachádza v diplomatickej štvrti Budapešti, mimo ruchu veľkomesta. na ulici Benczúr, ktorá je súbežná so známou Andrássyho ulicou, zapísanou do zoznamu svetového kultúrneho dedičstva. Návštevníci si obľúbili elegantné, tiché prostredie, množstvo zelene v okolí. Hotel je ľahko prístupny autom, nachádza sa 3 minuty od rušného námestia Oktogonu.Dá sa sem dostať aj podzemnou železnicou Millennium /Metro M1-stanica Bajza/ Odtialto je centrum, a Váciho ulica iba 10 minút jazdy.

Zástupcovia hotela upresnili, že ich ubytovacie zariadenie má 34 štandardných, 53 ECO /vynovený štandard/ 63 superior izieb, 4 apartmány a 4 superior plus apartmány.Náročne zariadené izby sú vybavené farebným televízorom,telefónom a minibarom, sčasti sú klimatizované. Krídlo superior je v plnej miere klimatizované, nefajčiarske. Nachádzajú sa tu aj antialergické izby a izby pre telesne postihnutých.

Hotel ponúka v tomto roku svojím hosťom rôzne balíčky, čí už vstupy na kultúrne podujatia, alebo do blízkych Széchényiho kúpeľov. Návštevníci môžu využiť bohatú ponuku zliav na vstupnom. Ako odznelo na tlačovej besede, veľky záujem o ubytovanie sa očakáva po dokončení výstvby tzv. múzeálnej štvrte, ktorá sa nachádza v blízkosti námestia Hrdinov, teda iba necelých 5 minút chôdze od hotela.

Veľmi populárne sú svadby, pre ktoré hotel ponúka ideálne podmienky. Ako povedali zástupcovia hotela, reštauráciach ich zariadenia sa v uplynulých 35 rokov uskutočnilo množstvo veľmi úspešných svadieb. Sú schopní vyhovieť vysokým nárokom a očakávaniam. Svadobnú večeru môžu zvýrazniť a urobiť nezabudnuteľnou sviatočnou výzodbou , prestieraním, dekoráciou, jedálným lístkom a inými doplnkami. Svadobný obrad si záujemci môžu zabezpečiť aj s – ak to počasie dovolí – v starobylej záhrade s vysokými stromami.

Ďaľšie informácie:

Hotel Benczúr

H-1068 Budapest, Benczúr utca 35.

www.hotelbenczur.hu