Práve čítáš:  / Psychológia, sex / Správy / Zaujímavosti / 5 dôvodov, prečo sa tešíme keď dostaneme veľa lájkov

5 dôvodov, prečo sa tešíme keď dostaneme veľa lájkov

Fotó: vigyazo.blog.hu

Ženy určite viete aká namáhavá úloha je vybrať si z 35 fotiek tú najlepšiu. Keď už máme najdokonalejšiu dáme na Facebook alebo na Instagram a čakáme. Na čo? Na oznámenie, že komu sa páči naša nová fotka. Priznajme si: keď dostaneme len málo lájkov sme smutné a myslíme si, že fotka bola určite hrozná. Ale keď dostaneme viac než 100 lájkov máme pocit, že sme královné internetu. 

Sebavedomie

Samozrejme lájky zvýšia naše sebavedomie a milé komenty nám dajú sebadôveru.

Fanušíkovia

Tvoj úspech záleží aj od toho, kto vlastne dá lájt na tvoje fotky. Možno máš 1000 fanúšikov a 200 lájkov, ale ty čakás len na jeden jediný lájk. Možno práve ten kto by mal vidieť tvoje fotky vôbec nereaguje. Môže to byť človek ktorému chceš imponovať, tvoja bývalá láska, alebo len tvoja najlepšia kamarátka. Ale urobíš všetko aby si dosiahla svôj cieľ.

Uznanie

Ak si dáš na Facebook príspevok lebo si po úspešnej skúške, dostala si vodičák, si priatá a VS a v komentoch ti všetci známy a neznámy ľudia gratulujú tak určite budeš mať taký pocit, že si perfektná a dosiahla niečo výnimočné.

Spoločnosť

V rôznych obdobiach sa na Facebooku šíri veľa rovnakých správ. Napríklad: v júny absolventi sa tešia z úspešnej maturity. Vtedy študenti oslavujú spoločne, gratulujú si navzájom ako jedna veľká online trieda.

Vzťahy

Podľa toho kto dá lajk na tvoje fotky,príspevky vieš kto o tebe má záujem.Možno tvoj starý kamarát si dá lajk na tvoju fotku a tak nájdeš ho na Facebooku a znova si budete pokecať celý večer.

 

 

Fotó: digiday.com

Fotka: digiday.com

 

Fotka: vigyazo.blog.hu