Práve čítáš:  / Škola / Stredná škola / Témy / Vysoká škola, Univerzita / 5 praktických spôsobov, ako sa učiť rýchlejšie

5 praktických spôsobov, ako sa učiť rýchlejšie

tanulás

Vôbec sa ti nechce koncentrovať na literatúru? Nerozumješ ani slovo z matematiky? Ver mi! Všetko sa môže zmeniť!

Prečítaj naše typy s ktorými  sa môžeš až dvakrát rýchlejšie naučiť všetko čo chceš. Aby si to mal/a skôr za sebou.

1.Vypni ten Facebook!

Je to najťažší, ale aj najviac efektívny krok. Keď za minutu 5krát kontroluješ svoj Messenger určite nevieš sa sústrediť na Shakespeara… Drž sa a sústreď sa iba na úlohy.

facebook_lockdown-1091333-100005633-large

 

2.  Jadierká- Výživa pre mozog

Jadierká obsahujú veľké množstvo bielkovín, prospešných tukov, vitamín E a dôležité mozog posilňujúce minerály ako je horčík, fosfor, mangán. Pridať ich môžeš do šalátov, alebo si ich len tak zobkajte z mištičky počas dňa. Určite ti pomôžu sústrediť sa. 

1

 

3. Používaj éterické oleje!

Správné esenciálne oleje sa ti určite pomôžu pri biflovaní. Že ktoré vône používaj? Najlepšie sú: rozmarín, mäta, citrón a bazalka. Tak neváhaj a vyber si jednu z nich.

1356458847_600x500

 

4. Kofeín- Tvoj najlepsí kamarát

 

Samozrajme, že sa neodporúča piť nezdravých energetických nápojov, ale 1 alebo 2 kávy denne je ešte v pohode. Najmä keď máte v škole každý deň z niečoho písomku. 

coffee-snob1

 

5. Dôležitý je vždy mať jasný cieľ

Keď sa chces za 1 hodinu naučit 4 strany z literatúry, tak nemôžeš mať odpočinok, kým nevieš tie 4 strany naspamäť. Je potrebné vrátiť sa k pôvodnému plánu, aby si bola uspešná. Keď sa ti podarí splniť plán užívaj si svoju odmenu.

keep-calm-you-re-the-teacher-and-i-m-the-winner

 

 

 

Fotka: www.gyogynovenysziget.huwww.nlcafe.huwww.techhive.comwww.keepcalm-o-matic.co.uk