Práve čítáš:  / Cestovanie / Správy / Vreckové / Najdrahšie školy na svete

Najdrahšie školy na svete

homepage

Začatím školského roka naše peniaze v banke zrazu nie sú len čísla alebo obyčajné prostriedky. Zrazu začneme rozmýšľať o tom ktoré sú tie vedomosti ktoré by sa za nich dali kúpiť. Do čoho sa oplatí vôbec investovať čo v budúcnosti nám môže byť výnosné?

Najdrahšie školy sú samozrejme najefektívnejšie, najmodernejšie takže aj najviac konkurencieschopné. Bohatí rodičia chcú aby ich deti boli v budúcnosti čo najúspešnejšie a práve preto si zvolia najexkluzivnejšie školy.

V nasledujúcom texte ukážeme ktoré sú tie najdrahšie školy na svete.

 

1. Le Rosey, Rolle, Svajčiarsko – $99,566/rok

rosey_3177008b

landscape_nrm_1422288098-tcx020115lerosey022

 

Rosey je súkromná medzinárodná internátna škola vo Švajčiarsku . Školu založil Emile Carnal v roku 1880. Je často označovaný, ako “kráľ škôl”. Univerzita má dve budovy. Prvá sa nachádza vedľa krásneho jazera- sem chodia študenti v letnom období- a druhá budova je vedľa lyžiarskeho strediska- túto budovu využívajú v zimných mesiacoch.  Každý učiteľ učí iba 5 študentov, takže mladý získajú maximálnu pozornosť. Počet študentov je iba 400.

2. Beau Soleil, Svajčiarsko, $93,185

Portail-BS-nouveau-campus1-1024x656

Beau-Soleil-international-school-Facade-nuit

Beau Soleil založili v roku 1910. Škola má iba 200 žiakov, ktorý pochádzajú z 50 rôznych krajín. Do každej triedy chodia iba 4 deti. Väčšina študentov je príbuzným slávnych ludí alebo panovníkov.

3. St. Albans, Washington – $54,151/rok

St-Albans-Marriott-Hall-1-mainimg

ST. ALBANS BOARDING

Školu založil jeden biskup a meno dostal po mučeníkovi. Meno St. Albans nesie aj britský katedral.  V roku 1909 Harriet Lane Johnston objavila institút a prevzala riadenie. V súčastnosti škola má 575 žiakov, ktorý si môžu vybrať z viac než sto fakúlt.

Fotky:

www.therichest.com

www.telegrahp.co.uk

segredosdeviagem.com.br

www.townandcountrymag.com