Práve čítáš:  / Móda/Životospráva / Psychológia, sex / Zaujímavosti / Päť argumentov prečo by si mal stáť vedľa svojho najlepšieho kamaráta

Päť argumentov prečo by si mal stáť vedľa svojho najlepšieho kamaráta

Tinejdzeri, spremni ici do kraja

Priateľstvo je veľmi dôležité v živote. Aj Harry Potter mal vždy vedľa seba Hermione Grengerovú a Ronalda Weasleyho. Bez ohľadu na to čo sa stane vždy potrebujeme mať najlepšieho kamaráta. Prečo?

1. Máme spoločnú minulosť

Aj ty máš kamaráta s ktorým ste spolu prežili veľmi veľa dobrých aj zlých čias? Pravdepodobne on je ten s ktorým ste začali chodiť spolu do základnej, alebo strednej školy. On je ten kto vždy stál pri tebe keď si bola smutná a bezútešná.

1

2. Vie, že máš chyby

Áno vie a napriek tomu je tvôj najlepší kamarát, lebo vie aj to, že nikto nie je dokonalý. Možno, že si histerická, arogantná, netrpezlivá a niekedy nikto s tebou nechce ani rozprávať lebo si taká negatívna, ale tvoj najlepší kamarát aj tak tie časy prežije s tebou.

2

3.Nenávidím sám seba, ale ona ma aj tak miluje

Niekedy robíme veci na ktoré vôbec nie sme hrdí. Niektoré naše rozhodnutia nie sú správné a preto sa veľmi hambíme. Nevadí! Kamaráti nás nikdy neopustia.

3

4.Ona je vždy úprimná

Pozná tvoju silnú aj slabú stranu. Vždy vie a povie ti keď sa chystás urobiť hlúpe veci.Vždy ti povie len pravdu a a nie to čo chceš počuť,len aby ti spravila radosť.

4

5.Posmeľuje

Ak budeš mať pocit, že si už všetko stratila bude stáť pri tebe a utešovať ťa aby ti dodala energiu a chuť do života.

5