Práve čítáš:  / Móda/Životospráva / Správy / 7 vecí čo ti matka určite nikdy nepovedala

7 vecí čo ti matka určite nikdy nepovedala

0307ca9eaf1db33488ffa266100ee10a

Je to žena ktorá ťa milovala už pred tvojím narodením. Je tu vždy pre teba ak máš problémy, otázky alebo si smutná. Ona ťa miluje najviac na svete. Nikdy nezabudni!

 

477afe7b565259ca9708c7fafab38c93

Čítaj o čom ti matka nikdy nehovorila

1.Plakala som kvôli tebe

Plakala keď videla, že je v druhom stave. Plakala keď si sa narodila. Plakala od strachu a od radosti. Plakala lebo ťa má rada a prežíva tvoju radosť aj bolesť.

2. Nikdy by ti nezobrala posledný kus z tvojho zákuska ale s radosťou ti dá aj ten posledný kúsok zo svojho.

3. Ublížila si jej!

Vytrhala si jej vlasy, poškrabali si ju, mala pohryznuté ruky,bolela jej chrbtica počas tehotenstva.Nikdy ti to nepovedala, lebo je šťastná, že ťa má.

4. Nie som dokonalá!

Možno aj tvoja mamička má výčitky svedomia, lebo nebola vždy tá najlepšia matka. Každý človek má chyby a ani mamičky nie sú dokonalé.Hoci robia všetko za to aby boli perfektné. Snažte sa povedať čím najčastejšie svojej mame ako veľmi ju milujete aká dokonalá mamička je.

5. Vždy som ťa pozorovala ked si spala.

Boli také noci keď si vôbec nechcela spať. Ona ti spievala, modlila sa ale oči si mala stále otvorené. Keď si konečne zaspala ona už nebola unavená.Už len chcela vidieť ako krásne, pokojne spíš.

6. Vždy si bola najdôležitejšia.

Niekedy ani nejedla, nespala, nekúpala sa. Vždy si bola dôležitejšia ako svoje vlastné potreby.Večer už bola taká vyčerpaná, že nemala energiu na nič, ale nevadí lebo ráno odznova sa zaoberala iba s tebou.

7. Urobila by to pre teba znova.

Byť matkou je jedna z najtažších úloh na svete.  Sú veľmi ťažké chvíľe, ale okrem toho prináša aj veľa radostí a šťastných chvíľ. Určite každá matka aj napriek  nedostatok spánku a bolestí by to znova spravila kedykoľvek pre svoje deti.

 

5dda7d492e9151c2420998e74582bf49